start mapa strony kontakt
102874

Przystawki

Śledzie:

  • TRADYCYJNE
  • PO WIEJSKU
  • PO SUŁTAŃSKU
  • PO JAPOŃSKU
  • PO KASZUBSKU

Jaja:

  • W SOSIE TATARSKIM
  • JASKÓŁCZE GNIAZDA
  • W SZYNCE NA SAŁATCE JARZYNOWEJ
  • FASZEROWANE PIECZARKAMI
  • NA KRAKERSIE Z KAWIOREM I ŁOSOSIEM

Ryby:

  • PO GRECKU
  • PO WĘGIERSKU
  • PO JAPOŃSKU
  • W ZALEWIE SŁODKO-KWAŚNEJ
  • W SOSIE MAJONEZOWO-CZOSNKOWYM W ZIARENKACH SŁONECZNIKA
  • ROLADKI Z PANGI

Galaretki:

  • SCHAB W GALARECIE
  • SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ W GALARECIE
  • SCHAB NADZIEWANY MORELĄ W GALARECIE
  • OZORY W GALARECIE
  • ROLADA Z KURCZAKA W GALARECIE
  • GALARETA WIEPRZOWA
  • GALARETKI DROBIOWE

Inne:

  • STRUSIE UDKA
  • UDKA FASZEROWANE
  • POMIDORY POD PIERZYNKĄ
  • POMIDORY Z SEREM MOZARELLA
  • ZIELONE ROŻKI
  • SZPARAGI W SZYNCE
  • ROLADKI Z ŁOSOSIA
  • KORECZKI Z KABANOSÓW
  • KORECZKI Z KULECZEK MIĘSNYCH Z OGÓRKIEM

Sałatki:

  • JARZYNOWA
  • PIECZARKOWA
  • KRÓLEWSKA
  • RYŻOWA
  • CHIŃSKA
  • KEBAB-GYROS
  • BROKUŁOWA
  • KRABOWA
  • GRECKA
  • SEROWA
  • OWOCOWA



Wędlina:

  • SZYNKA,
  • POLĘDWICA,
  • OGONÓWKA,
  • BALERON itp

Pieczywo:

  • CIEMNE I JASNE

Deser: /za dopłatą/

  • LODY Z OWOCAMI I SOSEM

Przystawki za dopłatą:

  • KURCZAK FASZEROWANY
  • KACZKA FASZEROWANA
  • SZCZUPAK FASZEROWANY
  • SUM FASZEROWNY
  • PSTRĄGI PIECZONE
  • PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH

 

projekt i wykonanie Orange Computers