Dania gorące
ZUPY /2 DO WYBORU/
- FLAKI WOŁOWE
- ROSÓŁ Z KULKAMI MIĘSNYMI I MAKARONEM
- BULION Z KOŁDUNAMI
- ZUPA WĘGIERSKA
- ZUPA MEKSYKAŃSKA
- ZUPA POROWA
- ZUPA SZAFRANOWA
- KRUPNIK Z GUGLAMI
- ZUPA KREM Z PIECZAREK
- ZUPA KREM Z GROSZKU ZIELONEGO
- BARSZCZ BIAŁY
- ŻUREK
- ZUPA CHRZANOWA
- BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKAMI ZE SZPINAKIEM Z MIĘSEM LUB PIECZARKAMI
- BARSZCZ CHRZANOWY Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ
KOTLET DO OBIADU
- KOTLET PO SZWAJCARSKU
- KOTLET PO CYGAŃSKU
- KOTLET DE'VOLAY
- KOTLET Z BROKUŁĄ I FETĄ
- ZRAZY Z PAPRYKĄ I OGÓRKIEM
- ZRAZY ZAWIJANE W SOSIE W WŁASNYM
- ZRAZY Z PIECZARKAMI
- ZRAZY Z SZYNKĄ I BRZOSKWINIĄ
- ZRAZY MIELONE Z PIECZARKAMI
- MEDALIONY WIEPRZOWE W PAPRYCE
- KOTLET SCHABOWY
- KOTLET SCHABOWY W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH
- KOTLET SCHABOWY POSYPYWANY PIECZARKAMI
- KOTLET SCHABOWY W CIEŚCIE NALEŚNIKOWYM
- ZIEMNIAKI Z WODY Z KOPERKIEM
- ZIEMNIAKI OPIEKANE
- RYŻ
- KLUSKI ŚLĄSKIE
- KULKI ZIEMNIACZANE
- ZESTAW SURÓWEK
DANIA Z DROBIU /1 DO WYBORU/
- UDKA -Z PIECZARKAMI
- Z WARZYWAMI
- Z BROKUŁAMI W SOSIE OGÓRKOWO-KOPERKOWYM
- Z RYŻEM I BRZOSKWINIĄ
- KĘSKI Z KURCZAKA
- FILET Z PIERSI Z ANANASEM I ŻURAWINĄ
- FILET Z INDYKA W SOSIE BRZOSKWINIOWYM Z KULKAMI RYŻOWYMI
- FILET Z PIERSI ZAPIEKANY Z ANANASEM I SEREM
- KOTLET PIRAMIDA
INNE /1 DO WYBORU/
- KARKÓWKA PIECZONA W SOSIE MYŚLIWSKIM
- FILET Z RYBY NA GORĄCO - W JARZYNACH
- Z PIECZARKAMI
- SZASZŁYKI Z CHRZANEM
- BIGOS DOMOWY
- PIEROGI:
- RUSKIE
- Z SOCZEWICĄ I MIĘSEM
- Z MIĘSEM
- Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
- GOŁĄBKI Z MIĘSEM
- GOŁĄBKI Z PIECZARKAMI I RYŻEM
DANIA GORĄCE ZA DOPŁATĄ
- POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE KURKOWYM
- WARKOCZ Z POLĘDWICZEK W SOSIE KALIFORNIJSKIM
- BEUF STROGONOW
- WOŁOWINA W SOSIE MUSZTARDOWYM Z KALAFIOREM
- BITKI WOŁOWE W SOSIE Z BOROWIKÓW
- SZCZUPAK NA GORĄCO W JARZYNACH
- ŁOSOŚ Z KAPARAMI
- FILET Z ŁOSOSIA Z ZIELONĄ FASOLKĄ I ZIEMNIAKAMI OPIEKANYMI
- SZASZŁYKI Z ŁOSOSIA I ANANASA